2014 slutter snart - frem mod 2015

1.søndag i advent 2014, hvalpetræf i Tversted

Så nåede vi frem til årets sidste dage og kan se tilbage på et sjovt år, hvad angår vores "hundeliv". Karla fik 9 hvalpe 28.maj og sommeren, der gik i hundene, vil vi ikke glemme. Tak til alle jer der har besøgt os - både jer der nu har en af vores hvalpe og til familie og venner, der besøgte os. 

Her i efteråret har jeg trænet med Alma i retrieverklubben og her senest sammen med bl.a. Peter og Cillle, hyggelige timer er det blevet til. 

Vi har haft hvalpetræf 1.søndag i advent. Hyggelig eftermiddagn med leg i hundeskoven. Hvalpene kunne helt sikkert kende hinanden og de fik leget en masse. Vi har også været heldige at besøge Luna, Kirsten og Knud i Hjørring og det skal vi igen i januar. Vi er meget taknemmellige for at følge nogle af hvalpene. 

Forude venter nu 2015 med forhåbentlig både brugsprøve til Alma og sporprøve til Karla. Vi forventer, at Karla skal parres ved næste løbetid i starten af april.. Så glæd jer til at høre mere og følge os her på hjemmesiden eller på facebook 🙂

Den første due :-)

sofa-hygge i sommerhuset

resultatet af et spor..

3 på stribe

mor og datter

Så har vi været 5 uger i sommerhuset. Det har været rigtig hyggeligt og alle har nydt de gode ture, der er mulighed for, både på stranden og i skovene. 

Vi er i fuld gang med træning, både lydighed og spor. Alma er så småt begyndt at apportere en enkel dummy. Hun er glad for at bære ting rundt især sko og futter. Hun er lærenem og meget interesseret i at gøre ting så godt som muligt. Vi har gået til hvalpetræning i retrieverklubben og sammen med nogle af de andre fra holdet optrådte vi på hundefestivalen i Hune den 12.okt. Alma vil gerne lave "frit søg" efter små bøtter med godbidder, gå plads på en balje og dytte.. 

Karla er i fin form igen. Hun har gået nogle rigitg fine spor. Vi træner frem mod prøve i 400m 20 timer til foråret. Vi er så småt begyndt at overveje et nyt kuld hvalpe med Karla til sommer - vi synes det var rigtig, rigtig sjovt med hvalpe. Jeg har meldt mig på Dansk Kennel Klubs uddannelse som opdrætter. Hvalpe kan reserveres. 

Yazmin er blevet rigtig glad for at lege med Alma. Når Alma bliver for "meget" sætter Yazmin hende på plads - og det er fuldt forståeligt.